Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Kivédeni a bécsi támadásokat Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. szeptember 24.

ImageMúlt vasárnap a Sapa Fehérvár AV19 megszerezte első győzelmét az EBEL idei szezonjában. Pénteken, ismét hazai pályán, meglehet a második siker is, ám a feladat ezúttal sem könnyű. - "Az első győzelmünket remélhetőleg sok-sok követi. Jól kezdtük a Zágráb elleni meccset, de tudtuk, hogy jó csapat az ellenfelünk, és ezt be is bizonyították, amikor kiegyenlítettek. A mieinket dicséri, hogy nem omlottunk össze, hanem visszavettük a vezetést, és végül három gólos különbséggel nyerni tudtunk. A játékunk is javult, de a legnagyobb különbség a felek közt a helyzetkihasználásban volt" - foglalta össze a múlt hét végi eseményeket Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 pályaedzője.

 

A saját csapatának méltatása mellett a szakember azt sem felejtette el megemlíteni, hogy a Medvescsak nem éppen a legjobb napot fogta ki. "Míg a mi teljesítményünk határozottan jobb volt, mint korábban, a horvátok igen fegyelmezetlenül jégkorongoztak, és ezt ki is tudtuk használni. Az emberelőnyös játékunkon akad még javítani való, és ezen dolgoztunk is az elmúlt napokban" - mondta a mester.

A "Medvék" ellen átalakított sorokkal lépett jégre a Sapa Fehérvár AV19, és Ulf Weinstock elképzelése be is vált. Így a szakmai stáb nem is tervez változást az összeállításban. Jó hír, hogy Tommi Satosaari felépült a térdsérüléséből, de a kapuban a Zágráb ellen is remekelő Hetényi Zoltán fog kezdeni. A pénteki találkozón mindkét csapatnak égetően szüksége lesz a pontokra, így kiváló mérkőzésre van kilátás.

"Bizton állíthatjuk, hogy a Vienna Capitals sem olyan szezonkezdetről álmodozott, mint amilyen sikerült nekik. Ugyanakkor intő jel, hogy az utolsó meccsüket nagy gólkülönbséggel nyerték meg, és a csatáraik is kezdenek formába lendülni. Ez komoly kihívás lesz a védőink számára. Ha minden játékosunk ki fogja venni a részét a védőmunkából, akkor van esélyünk egy jó eredményre. Meggyőződésem, hogy a Capitals komolyan fog minket venni, már csak az ifj. Ocskay Gábor Emléktornán mutatott játékunk miatt is, így ezúttal is össze kell szednünk magunkat. Ha fegyelmezettek és türelmesek leszünk, és ha meg tudjuk akadályozni azt, hogy ellenfél sok gólt lőjön, akkor lehet esélyünk a győzelemre" - mondta Énekes Lajos.

Pénteken a Sóstói Stadionban izgalmasnak ígérkező labdarúgó-mérkőzést vív egymással a Videoton és a Haladás csapata. A találkozó 17 órakor kezdődik. Azon kedves szurkolóink, akik mind a focimeccset, mind a hokimeccset meg kívánják tekinteni, ezt problémamentesen megtehetik. A Videoton FC tájékoztatása szerint ingyenes szurkolói busz közlekedik a Sóstói Stadion és az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok között, mely az NB1-es bajnoki után azonnal, 18.55-kor indul a Sóstói Stadiontól.

Az ingyenesen igénybe vehető csuklós busz "JÉGCSARNOK" felirattal, a szurkolókat térítésmentesen szállítja át a Jégcsarnokba. Igazán kitűnő pénteki sportestére van tehát kilátás!

Sapa Fehérvár AV19 - Vienna Capitals

Székesfehérvár, 2010. szeptember 24. 19:15

Vezeti: DREMELJ, Hribar, Rakovic

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >