Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Gazdaság arrow Kedvezményes zöldség- és gyümölcsvásárt tartottak
Kedvezményes zöldség- és gyümölcsvásárt tartottak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. szeptember 26.

Image100 Ft-ért adták a szilvát, s rendkívül olcsón kínálták a krumplit, hagymát a kedvezményes zöldség- és gyümölcsvásáron. A Selyem utca és a Horog utca sarkán óriási tömeg gyűlt össze, hogy a kizárólag magyar, elsősorban székesfehérvári és környékbeli termelők áruiból válogathassanak – a nagyáruházak árainál sokkal olcsóbban. A kedvezményes vásárt Dr. Cser-Palkovics András polgármesterjelölt és Szilády Dezső önkormányzati képviselőjelölt indította útjára, mint a „szociális bolthálózat” részeként.

 

Szilády Dezső honlapunknak elmondta, hogy a leendő bolthálózat és a palotavárosi vásár célja az, hogy a helyi termelők árui a nagykereskedők, a nemzetközi áruházláncok kikapcsolásával közvetlenül és olcsón jussanak el a rászoruló székesfehérváriak asztalára.

Image
Gyönyörű, magyar árú - kedvezményes áron
Image
.

Így azok számára is elérhetővé válnak a legalapvetőbb élelmiszerek, zöldségek, gyümölcsök, akiknek sokszor a mindennapi megélhetés is nehezen megoldható feladatot jelent.

Image
Szilády Dezső beszélget a vásárlókkal

Image
Óriási tömeg gyűlt össze

„Megválasztásom esetén megkezdődik a bolthálózat felállítása, amely hosszabb távon is az önkormányzat szociális ellátórendszerének részét fogja képezni.” – mondta az önkormányzati képviselőjelölt – „A boltokban kizárólag magyar, elsősorban székesfehérvári és környékbeli termelők árui lesznek kaphatók, a nagyáruházak árainál olcsóbban. Így nemcsak a vásárlók, de azok a termelők is jól járnak, akiket a nemzetközi áruházláncok elzárnak a piacra jutás lehetőségétől.”

Image
.
Image
Dr. Cser-Palkovics András mindenkit meghallgatott

Dr. Cser-Palkovics András hozzátette, hogy a kedvezményes zöldségvásár tehát nem egyszeri alkalom lesz, nem pusztán az önkormányzati választási kampány része, hanem hosszabb távú kezdeményezés.

Image
Fotó. Temesvári Márta
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >