Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow dr. Mezey mentálisan minőségi váltást vár a ZTE ellen
dr. Mezey mentálisan minőségi váltást vár a ZTE ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. szeptember 28.

ImageNagy szükség lesz Zalaegerszegen a Videoton szurkolóinak támogatására. - "A Zalaegerszeg egy markáns csapata a magyar élvonalnak egy igen karakán edzővel, aminek köszönhetően szervezett, jól felkészült a gárdájuk. Hazai pályán, ha lehet, még inkább motiváltak, hiszen a rendszeresen kilátogató, sok néző jó hangulatot teremt a mérkőzéseken, ezzel is segítve a vendéglátó együttest." - mondta még a másfél héttel ezelőtt esedékes találkozó kapcsán dr. Mezey György, vezetőedző, amelyet, most aktuálisan kiegészített."

 

 "A hétvégén a ZTE legyőzte a Győrt, így még jobban fel kell készüljünk mentálisan is, ám holnap elvárom a játékosoktól, hogy minőségileg lépjenek tovább a koncentráció és motiváció terén. Érdekes szakmai csatát is várok kedden. Alaposan felkészültünk az ellenfelünkből, de minden bizonnyal ugyanezt a zalaegerszegiek is elmondhatják magukról. Mindenkit arra buzdítok, jöjjön el a meccsre, tudom ugyan, hogy hétköznap nem egyszerű utazgatni, de várom a szurkolóinkat, akikre nagy szükségünk lesz holnap!"

Image
Fotó: Simon Erika / Videoton FC

A csapat a ma délutáni edzést követően Siófokra vonul összetartásra, ahonnan holnap kora délután a következő tizennyolc játékos utazik Zalaegerszegre: Bozsovics, Sebők, Lázár, Lipták, Vaskó, Milanovics, Hidvégi, Nagy, Gosztonyi, Sándor, Farkas, Djordjic, Vasziljevics, Polonkai, Elek, Vujovics, Alves, Nikolics.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >