Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Szoros mérkőzés a Vasas ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. szeptember 29.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 farmcsapata nagy csatát vívott a Vasas HC-vel, ám a jóval rutinosabb vendégek végül érvényesítették a papírformát, és elvitték mindegyik pontot Székesfehérvárról. - Jól kezdett a Sapa Fehérvár, hiszen Hegyi emberelőnyös góljával megszereztük a vezetést. A meccs derekán azonban hamar megfordította az állást a Vasas, és már nem is engedte ki az előnyt a kezéből. A meccs vége feszült hangulatban telt, amihez hozzájárult Vaszjunyin második harmadbeli arcsérülése is.

 

A harmadik harmadban a vendégek bebiztosították a győzelmet, bár ha jobb a mieink emberelőnyös játéka, akkor máshogy is alakulhatott volna a történet.

Sapa Fehérvár AV19 - Vasas HC 1-3 ( 0-0, 0-2, 0-1)
Székesfehérvár, 300 néző, vezette: Varjú, Nagy, Pálkövi.
Sapa: Bálizs - Meretei, Balogh, Hajós, Hegyi, Nagy G., Kiss D., Jobb, Fodor, Varga, Németh Á., Farkas, Ondrejcik, Tóth, Maklári, Ozsváth, Orbán, Pilcsik, Horváth D., Vaszjunyin, Szabó. Vezetőedző: Kóger István.
Vasas: Kiss T. - Géczi, Fodor Cs., Somogyi, Strenk, Bereczki, Hardi, Kangyal, Virág Cs., Sabol, Svasznek, Nagy R., Sille, Gröschl, Berta, Popovics, Pavlis, Szappanos, Maszlov, Szirányi. Vezetőedző: Risto Kurkinen.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >