Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Hasba szúrta bátyját Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. szeptember 30.

ImageÉletveszélyesen megsérült az a 47 éves verebi férfi, akit saját öccse szúrt meg egy konyhakéssel verebi otthonukban, miután szóváltásba keveredtek egymással. - A testvérpár együtt italozott otthonukban, majd ennek során nézeteltérés alakult ki közöttük, mely odáig fajult, hogy a fiatalabb férfi a konyhaszekrényből kivett egy kést, s hasba szúrta bátyját.

 

Németh – Kész Mónika r. szds., a FM RFK szóvivője elmondta honlapunknak, hogy a 47 éves férfit súlyos bélsérülésekkel szállították a mentők a székesfehérvári kórházba, ahonnan a mai napon kiengedték. 39 éves testvérét a gárdonyi rendőrök elfogták, majd előállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, ahol életveszélyt okozó testi sértés elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd ezt követően őrizetbe vették.

A férfit – aki ellen egy közelmúltban szintén testvére sérelmére elkövetett hasonló testi sértés elkövetése miatt bírói szakban van egy másik büntetőeljárás is - előzetes letartóztatásba helyezte a Székesfehérvári Városi Ügyészség.

 
< Előző   Következő >