Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
dr. Mezey: Újabb érdekes összecsapás előtt állunk Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. október 01.

ImageElek, Hidvégi és Polonkai játéka még nem biztos, de ma már választ kapunk a kérdésekre. - "Újabb érdekes összecsapás előtt állunk, amely bizonyos értelemben hasonló a zalaegerszegi kihíváshoz." - mondta a tegnap délutáni edzés előtt honlapunknak dr. Mezey György. - "Vannak területek, ahol könnyebbnek és vannak, ahol nehezebbnek ígérkezik a holnapi mérkőzés. A Pápát ismerni kell, egy felszabadultan játszó, a vezetőedző, Véber György filozófiáját leképező csapatról van szó, ahol mindenkinek játékügyesnek kell lennie úgy, mint amilyen Véber is volt játékoskorában."

 

"Az általa irányított gárda elsősorban a játék oldaláról és nem a küzdés, az erőfutball oldaláról közelíti meg a focit, aminek köszönhetően bátran támadnak. Ezt kivédendő, szilárdan kell védekeznünk és ki kell használnunk a lehetőségeinket. Reményeim szerint folytatódik a sikersorozatunk a Pápa ellen is! A kedzőcsapaton nem kívánok sokat változtatni, de minden annak a függvénye, hogy ki milyen formát mutat az edzésen."

Image
Fotó: Simon Erika / Videoton FC

A csapat, illetve a keret összeállításánál vezetőedzőnkek számolnia kell néhány kisebb sérülttel: Elek Ákosnak még mindig nem száz százalékos a bokája, Hidvéginek a térdével adódtak gondjai, míg Polonkainak rendesen a lábára tapostak kedden.

Egyelőre a következő húsz ember jöhet számításba: Bozsovics, Sebők, Lázár, Lipták, Milanovics, Vaskó, Hidvégi, Andics, Sándor, Farkas, Elek, Polonkai, Djordjic, Szakály, Vasziljevics, Nagy, Gosztonyi, Alves, Nikolics és Lencse.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >