Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow 11.500 kopogtató cédulát sikerült összegyűjteni
11.500 kopogtató cédulát sikerült összegyűjteni Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. október 01.

Image„Az október 3-i választás lehetőség arra, hogy a székesfehérváriak a változás mellett foglaljanak állást ugyanúgy, mint tavasszal.” – jelentette ki dr. Cser-Palkovics András polgármesterjelölt a Malom Házban tartott kampányértékelő sajtótájékoztató során. Mint mondta: idén 11.500 körüli kopogtató cédulát sikerült összegyűjteniük, amire még nem volt példa városunkban önkormányzati választások során.

 

A politikus egyúttal köszönetet mondott mindenkinek, aki támogatta, bíztatta a Fideszt és jelöltjeit. Azt kérte, hogy azok, akik eddig sürgették a változást, most ne habozzanak, és adják felhatalmazásukat a Nekem Fehérvár elnevezésű program megvalósítására.

Image
.

A folyamatos konzultációk és szakmai támogatások ugyanis Székesfehérvár fejlődését, s az itt élők érdekeit fogják szolgálni!

A polgármesterjelölt szerint városunk így visszaemelkedhet oda, ahol most is lennie kellene: az ország legfontosabb városai közé.

Image
.

 A sajtótájékoztató végén Szilády Dezső önkormányzati képviselőjelölt ismertette a kampány során tapasztaltakat, majd megköszönte önkénteseinek azt a rengeteg munkát, amellyel támogatták indulását.

Image
Fotó: Temesvári Márta
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >