Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Palkovics Krisztián: "Már hat pontunk van, ez biztató a jövőre nézve" Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. október 04.

ImagePalkovics Krisztián látványos bombagóllal egynlítette ki az állást péntek este. Szélsőnk formája felfelé ível, erről is kérdeztük a találkozót követően. -"Jól megy általában neked a Salzburg ellen..." - "Nem emlékszem a tavalyi meccsekre, de nem is ez a fontos. Az a lényeg, hogy minden meccsen menjen a játék. Remélem, most, hogy a sorok összeálltak meg fogjuk tudni találni a formánkat mi is, mert az elmúlt meccseken össze-vissza játszottunk és nem jöttek a gólok. Bízom benne, hogy ezzel most valami elindult, és nemcsak a Salzburg ellen fogunk jól játszani, hanem más csapatok ellen is."

 

- Te is megtaláltad a góllövő ütődet...

- Igen. Remek passzt kaptam Alestől, és bár mindig nagyon rossz a jég itt nálunk, állandóan gurul a korong, jó helyre tudtam föllőni, így a kapus nem tudta kivédeni.

- Szikrázóan kemény meccs volt…

- A Salzburg a legjobb csapat a ligában, úgyhogy idegenben is veszélyesek. Arra nem lehet számítani, hogy valaki is simán nyer ellenük. Látszott is, hogy milyen emberekkel állnak fel, hogy mennek, hogy korcsolyáznak. Iszonyú a keretük, kb. 5-6-szor nagyobb költségvetésből dolgoznak, ez meg is látszik a játékosaikon. Ők az NHL-ből igazolnak, mi pedig a Mol Ligából. Nem mindegy. Ezért is nagy dolog, hogy nyertünk itt, mert most legalább a szurkolók sem azzal fognak foglalkozni, hogy mi van, meg hogy van, hanem talán nézik azt is, hogy kiket verünk meg. Nem azon kell rágódni, hogy éppen miért kapunk ki, meg hogy mi hogyan állunk fel, hanem, hogy az ellenfél milyen erőt képvisel.

- Mentálisan erős volt a csapat ma nagyon...

- Persze, meg jól védekeztünk. De van 54 meccs, mindegyiken nem lehet ennyire tartani magunkat. Elég foghíjas a csapat, alig vagyunk. Egy-két ember lebetegszik, és nincs meg a négy sor szinte. Remélem, hogy a vezetők is ezt figyelik, mert hosszabb cserepad kell a szezonhoz, nem lehet az, hogy húsz ember van egy csapatban. Mindenesetre ez a győzelem nagyon kellett, mert rosszul kezdtük a szezont, nem jöttek a pontok, most viszont van hét meccsből hat pontunk, ez mindenképpen biztató lehet a jövőre nézve.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >