Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow "Párhuzamosan végezhetjük az ország- és városépítést"
"Párhuzamosan végezhetjük az ország- és városépítést" Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz, MTI   
2010. október 05.

Image"A szavazók számára fontos volt, hogy bizonyos kormánypárti képviselők a parlamenten kívül, az önkormányzatokban is folytathassák az építő munkát." - jelentette ki Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője. - "Összesen 76 országgyűlési képviselőt, azaz a 226 tagú parlamenti Fidesz-frakció közel egyharmadát választották meg valamely település polgármesterévé a vasárnapi önkormányzati választáson." - közölte. A fideszes politikus elmondta, a képviselőcsoport hétfői ülésén értékelte a helyhatósági választás eredményeit.

 

Ebből világosan kiderül, a szavazók számára fontos volt, hogy a bizonyos kormánypárti képviselők ne csupán az Országházban, hanem egyúttal az önkormányzatokban is folytathassák az építő munkát.

Lázár János arról is szólt, a képviselőcsoport áttekintette a következő hetek ülésezési rendjét. Pontosították a jövő évi költségvetés tárgyalásának tervezetét, emellett beszélt arról is, hogy hétfőn az országgyűlés elé terjesztik a devizahiteleseket érintő nyolc pontos javaslatcsomagot.

A frakcióvezető kitért arra, hétfőtől él a Fidesz-frakcióban az úgynevezett "bennülési" rend, vagyis a viták alatt, egészen a plenáris ülés végéig mintegy hetven fideszes képviselőnek, az előterjesztőknek és az adott kabinethez tartozóknak kötelező a jelenlét az ülésteremben. Azokra, akik a szavazáson nincsenek jelen, százezer forintos bírságot rónak ki.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >