Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Tartalékosan a Klagenfurt ellen
Tartalékosan a Klagenfurt ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. október 08.

ImageA Sapa Fehérvár pont nélkül maradt vasárnap Ljubljanában, pedig egy ottani győzelemmel a csapat elérte volna az 50%-os teljesítménymutatót. A KAC ellen tehát kellenek a pontok, ám számos hiányzó nehezíti Weinstock mester dolgát. "Nem tudtuk gyarapítani pontjaink számát Szlovéniában, pedig volt erre esélyünk, dacára annak, hogy nem játszottunk jól. Tommi Satosaari jól mutatkozott be a kapuban, nem rajta múlt, hogy kikaptunk. A ljubljanai játékunkban talán benne volt a Salzburg-meccs fáradtsága, de elképzelhető, hogy néhány játékosunk nem igazán professzionális módon próbálta kipihenni magát" - elemezte a múlt hétvégét Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 vezetőedzője.

 

"Fontos pontokat hullajtottunk el, ez fájdalmas, de még fájdalmasabbá válhat majd a végelszámolásnál" - tette hozzá a szakember.

Pénteken ismét az aktuális listavezető vendégeskedik Székesfehérváron, a Klagenfurt AC.

"Először mérjük velük össze idén az erőnket, de ismerjük az eredményeiket és a játékoskeretüket, így kijelenthető, hogy a liga egyik legerősebb együtteséről van szó. De korábban hazai pályán már sikerült meglepetéseket okoznunk még ilyen erős csapatok ellen is, és most is erre készülünk. Nem könnyíti meg a helyzetünket, hogy számos kulcsjátékosunk (Horváth András, Ales Kranjc, Nathan Martz, Tommi Satosaari) kiesett vagy sérülés vagy betegség miatt. Abban bízunk, hogy akik a helyükön játszhatnak, megragadják az esélyt a bizonyításra" - mondta Énekes Lajos.

 A Sapa Fehérvárban pénteken mutatkozik be a frissen igazolt szlovák hátvéd, Juraj Durco (ejtsd: Gyurkó).

"Reményeink szerint megbízható tagja lesz a csapatunknak" - bizakodott Énekes Lajos, aki hozzátette: az emberelőnyös, -hátrányos soroknak és a védekező játékosoknak kulcsfontosságú lesz a teljesítménye péntek este.

A korábban közöltekhez képest a sérülések és a betegségek némileg átírhatják a kezdő összeállítást, így a szakmai stáb csak a pénteki edzést követően határoz a pontos sorösszetételről.

Sapa Fehérvár AV19 - Klagenfurt AC

Székesfehérvár, 2010. október 8. 19:15

Vezeti: LESNIAK, B., Korosec, Lesniak, A.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >