Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Remény a Falco ellen: ez nem playoff!
Remény a Falco ellen: ez nem playoff! Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2010. október 19.

ImageBár az elmúlt években kétszer is a szombathelyiek búcsúztatták az Albacompot a rájátszásban, alapszakasz-meccset ritkán nyer Fehérváron a Falco. Idén februárban is csak szoros csatára futottta a vendégek erejéből, pedig öt ponttal nyerték az első negyedet és még a szünetben is náluk volt az előny. Az újabban az Adria-ligában remeklő Michael Lee vezérletével (21 pont) fordítottunk, és végül öt ponttal nyertünk. Hanga Ádám 20/9-cel zárt, a túloldalon Frazier és Kálmán volt a két pontfelelős.

 

Szintén ők voltak a legjobb vasiak három évvel és kilenc hónappal ezelőtt is, amikor először és máig utoljára nyert alapszakasz-meccset a Gáz utcában a Falco (83-92). Az akkor pályára lépő Albacomp-játékosok közül ma már senki nincs a csapatnál, de amúgy se hinnénk, hogy egy régi rossz emlék miatt bárki tartana az ellenféltől, mint ahogy nyilván Kálmánék sem remegnek csak azért, mert például hét évvel ezelőtt egy híján ötven ponttal kaptak ki Fehérváron a Spive-Walker-Lapov-féle remek Albától (115-66)...

Jelenlegi formájuk talán jobban aggasztja őket, hiszen hazai vereséggel hangoltak erre a meccsre, és mivel nekünk sem sikerült a legutóbbi forduló, a kérdés úgy hangzik: melyik csapat javít az első adandó alkalommal? Ha a történelmen múlik a válasz, az Albacomp lesz az - de a meccset, mint tudjuk, nem a statisztikák játsszák. Csak éppen nem hazudnak, reméljük.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >