Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Hidvégi már lábadozik a műtét után Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. október 21.

ImageHa minden jól megy, hátvédünk a jövő hét elején kezdheti el a rehabilitációs munkát. A keddi pihenőnap után két edzéssel folytatódott tegnap a munka - a délelőtti tréningen már túl vannak a játékosok -, amelyen Hidvégi Sándort leszámítva teljes létszámban jelent meg a csapat. Mint arról a múlt héten beszámoltunk, hiányzó hátvédünket térdműtétre jegyezték elő, végül, az arthroszkópos beavatkozásra hétfőn került sor. "Köszönöm, jól vagyok", válaszolt kérdésünkre Hidvégi. "A műtét másnapján erősen bicegve, de a sajáb lábamon hagytam el a kórházat."

 

"Egyelőre pihenek, semmilyen módon nem terhelem a térdemet, amely még mindig meglehetősen be van dagadva. Legfeljebb a lakásban közlekedem egy kicsit. Minden nap beszélek a csapatorvossal, aki figyelemmel kíséri a gyógyulási folyamatot."

Image
Fotó: Simon Erika / Videoton FC

Dr. Kator Miklós szerint Hidvégi a jövő héten, hétfőn kezdheti el a rehabilitációt, de hetekbe telik majd, mire újra számíthat rá dr. Mezey György.

Ami a többi sérült állapotát illeti, Nikolics már bekapcsolódott az edzésmunkába. Nagy felépülése is jól halad, s bár a Kecskemét ellen valószínüleg még nem játszik, viszont a vasárnapi, kazincbarcikai jótékonysági mérkőzésünkön pályára lép.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >