Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Az Öreghegyi Plébánia Karitász Csoportja ismét táboroztatja a gyermekeket
Az Öreghegyi Plébánia Karitász Csoportja ismét táboroztatja a gyermekeket Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 22.

ImageKirándulásokkal egybekötött, angol-német nyelvi és kézműves tábort rendez az Öreghegyi Plébánia Karitász Csoportja július 28. és augusztus 8. között a nagycsaládosok és az egyedülálló szülők gyermekeinek. A programok helyszínéül a Szabadművelődés Háza szolgál – ahogy sok-sok éve már.

 

Kádár Sándorné, a program egyik fő szervezője, az Öreghegyi Plébánia Karitász Csoportjának tagja elmondta: a táborban a nyelvi foglalkozások 10.30-12.00-ig tartanak a 7., 8. és a 9. osztályt végzetteknek, az 5. és a 6. osztályosok pedig 10.00-12.00-ig ismerkedhetnek meg a kézművesség rejtelmeivel. A „köztes” időszakokat a diákok a tóparton töltik majd, illetve különböző játékokon vehetnek részt.

Az angol foglalkozásokat Királyné Duna Gabriella, a II. Rákózci Ferenc általános iskola angol tanára, a német foglalkozásokat Czupár Éva, a Vizivárosi Általános Iskola német tanára, a kézműves foglalkozásokat pedig Khiesz Éva óvodapedagógus vezeti. A tanfolyam végén a tanárok értékelni fogják a fiatalok teljesítményeit. - Természetesen nem osztályozás formájában, hanem a legszorgalmasabbak könyv- jutalomban részesülnek.

Ezen kívül kirándulásokat is szerveznek: augusztus 1-én, pénteken a táborlakók meglátogatják a Budai Várat, ahol egy kellemes napot tölthetnek el a történelmi emlékek között. A második kirándulásra pedig augusztus 8-án ( ugyancsak pénteken), a tábor zárónapján kerül sor, amikor is Hollókőre és Ipolytarnócra viszik el a gyermekeket.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >