Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Szezonzáró Turista nap - szombaton a Városháza is megtekinthető
Szezonzáró Turista nap - szombaton a Városháza is megtekinthető Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. október 21.

ImageItt az ideje, hogy a székesfehérváriak megismerjék városuk múltját, és más szemmel nézzék a jól ismert helyeket - meglátva bennük mindazt, amelyre büszkék lehetnek. Az eddig megrendezett Turista Napokon végig tapintható volt ez a büszkeség és a kíváncsiság. Október 23-án, szombaton ismét Turista napra hívja az érdeklődőket a Székesfehérvári Turisztikai Kft, hogy még egy szeletet megmutassanak Székesfehérvár múltjából. Az idei utolsó Turista nap programja az 1956-os forradalom székesfehérvári helyszíneinek bemutatására épül, az extra helyszín pedig - amely ezúttal belülről is megtekinthető - a Városháza lesz.

 

A csoportok az Országalmától indulnak, ezúttal csak délután, a megszokott időpontokban, 14.00 és 16.00 órakor. A kétórás séta ezúttal is ingyenes.

Ezen a napon véget ér az idei programsorozat, amely 6 hónapon keresztül kínált a fehérváriaknak lehetőséget arra, hogy megismerkedjenek a város látható és rejtett értékeivel. A nagy érdeklődés előre vetíti a folytatás igényét is, amelyen már most dolgozik a Turisztikai Kft., hogy jövőre a résztvevők az alapozás után felsőbb osztályba léphessenek.

A Városházát legutóbb dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármesterének idegenvezetésével (is) meg lehetett tekinteni:

Kapcsolódó cikkünk:

 http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=7043&Itemid=31

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >