Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Újabb nagy pofon Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. október 23.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 teljesítményén jottányit sem javított sajnos az edzőváltás: a csapat nem tudta megnehezíteni a Medvescsak Zágráb dolgát, és teljesen sima vereséget szenvedett a Medvék otthonában. - Érdekes statisztika, de péntekenként mindig kitesz magáért a Medvescsak Zágráb. Ma sem volt ez másként. Persze ezért a súlyos vereségért legkevésbé csak a statisztika okolható. A Sapa Fehérvár AV19 ugyanis a találkozó első perceitől eltekintve igen gyenge teljesítményt nyújtott a horvát fővárosban.

 

Pedig nem indult rosszul a meccs, Ladányi és Palkovics révén gólhelyzeteket tudtunk kialakítani. Ám míg a mi lehetőségeink kimaradtak, a zágrábiak kíméletlenül éltek az esélyeikkel: előbb Banham kék vonalas lövése talált utat a MacLeantől semmit sem látó Hetényi mögé (1-0), majd 4-4 elleni játékhelyzetnél MacAulay lőtt bombagólt kapásból (2-0), egy perc elteltével pedig egy kipattanónáé Banham eszmélt a leggyorsabban - immáron zágrábi emberelőnyben - és Tokajit valamint Horváthot megelőzve a hálóba emelt (3-0).

Egy harmad elteltével tehát borzasztó nehéz helyzetbe került csapatunk. A második felvonás még ennél is sokkal rosszabbul alakult. Ne szépítsük: momentumunk sem volt ebben a 20 percben. Mentésget jelenthetne, ha legalább mindent elsöpő küzdőszellemmel harcoltak volna a mieink - de nem így történt. Gyakorlatilag asszisztáltunk a hazaiak örömünnepéhez: MacLean egyszer, míg Filewich kétszer mattolta Hetényit. (6-0)

A harmadik harmadra legalább annyira sikerült rendezni a sorokat, hogy ne legyen még csúnyább az amúgy is súlyos vereség. Ez persze sovány vigasz, hiszen a becsületgólt nem sikerült megszerezni. A Sapa Fehérvár AV19 helyzete továbbra is igen nehéz - vasárnap hazai pályán az Olimpija Ljubljana ellen minden körülmények között nyerni kell.

Szurkoljunk minél többen a helyszínen a csapatnak, elkél a buzdítás!

Medvescsak Zágráb - Sapa Fehérvár AV19 6-0 (3-0, 3-0, 0-0)
Zágráb, 6500 néző, vezette: Veit, Sporer, Wurzer.

Zágráb: Kristan - Sandrock, Letang, Banham, Guidarelli, MacLean, Sertich, MacAulay, Filewich, Rabbit, Poers, Brumercik, Gazdic, Hecimovic, Prpic, Kinasewich, Sijan, Kanaet, Rajsar, Jakopic, Lovrencic. Vezetőedző: Ted Sator.
Sapa: Hetényi - Tokaji, Horváth, Sofron, Vas M., Ladányi, Kranjc, Durco, Palkovics, Martz, Kovács, Ackeström, Hegyi, Holéczy, Fekete, Benk, Maklári, Orbán, Fodor, Nagy, Vaszjunyin. Mb. vezetőedző: Énekes Lajos.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >