Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Elvettük a Vasas veretlenségét! Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. október 23.

A bajnokság egyetlen, eddig 100%-os csapatának skalpját Nagy Martin góljával gyűjtötte be a Vidi U16. - A Vasas U16 az U17 II. Osztály Közép 'A' Csoportjában 7 mérkőzésen 7 győzelmet könyvelhetett el, a fővárosiak így a vesztett pontok alapján a legjobb csapatnak számítottak a 11. forduló előtt, mindössze több elmaradt mérkőzésük miatt nem vezették a tabellát. Tóth József tanítványaira tehát nem várt könnyű feladat, a Vidi azonban remekül, azaz góllal kezdte a pénteki rangadót.

 

 A 2. percben egy jobb oldali támadás után rosszul szabadított fel a fővárosi védelem, a labda Nagy Martin elé került, aki éles szögből púpozta ki a hálót. A folytatásban a Vasas próbálta diktálni a tempót, ám a hazaiak jól zárták el a szabad folyosókat, a terület szűkítése pedig érezhetően nem ízlett a bajnokság favoritjának.

A második félidő hasonló koreográfia szerint zajlott, a vendégek támadásait hibátlanul szűrő Videoton U16 főleg kontrákból próbált veszélyt teremteni.

A találkozón végül nem született újabb gól, így a 2. percben esett találattal a Videoton elvette az előzetesen esélyesebbnek számító Vasas veretlenségét!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >