Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Nagy: Örömfocit játszott a csapat Kecskeméten Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. október 25.

ImageNagy Dániel ezúttal kívülről, a lelátóról szemlélte a mérkőzés eseményeit. Milyen pillanatokat élt át, hogy látta a társak játékát? : "Jó meccs volt, hiszen nyertünk. Ami a Kecskemét játékát illeti, valami ilyesmire számítottam, gondoltam, hogy az új edzővel feltámadt a korábbi melankólikus hangulatából a KTE. Tököli, illetve Foxi egy-egy megugrásával a veszély is bennük volt, de hála istennek a védelmünk nagyszerűen reagált. A büntetőről most inkább nem beszélnék, azt viszont elmesélem, hogy a feleségem, aki szintén elutazott Kecskemétre, hogy megnézze a meccset, csak annyit mondott: "Megráncigálták az oroszlán bajszát."

 

"Ezen akkor nevettem, de végül, azt hiszem, valóban ez történt, hiszen kiegyenlítettünk, s egyértelmű mezőnyfölényt alakítottunk ki, sőt a második félidőben kívülről számomra örömfocinak tűnt, ahogy játszottunk. Nyilván sokat számított, hogy mindjárt a félidő elején betaláltunk és ezzel vezetést szereztünk.

Image
Fotó: Simon Erika / Videoton FC

Talán ez volt a találkozó kulcsmomentuma, s a KTE egy kicsit hitet is vesztett. Rossz volt, hogy nem lehettem ott a pályán. A cserék szenzációsan kapcsolódtak be és sokat lendítettek a csapat szekerén. Összességében akár nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna, de ne legyünk telhetetlenek, ami most nem ment be, az majd bemegy legközelebb."

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >