Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Hosszú túra Klagenfurtba Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. október 26.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 számára nem Klagenfurt a kedvenc úticél: messze is van, és amióta csatlakoztunk a ligához, még nem nyertünk itt mérkőzést. Talán kedden megváltozik a tendencia. "Az első másodperctől kezdve az lesz a célunk, hogy ne kapjunk gólt. Ha ezt sikerül megvalósítani, akkor lehet esélyünk a jó eredményre. A két csapat legutóbbi meccsén vissza trudtunk jönni komoly hátrányból, de az hazai pályán történt. Ha most Klagenfurtban ekkora előnyt adunk nekik, akkor valószínűleg nem fog sikerülni ez a bravúr. A KAC jelenleg a liga legjobb csapata, kiváló légiósokkal megerősítve" - mondta Énekes Lajos.

 

Nálunk a hazai játékosok vannak a legjobb formában, például a legutóbb mesterhármast szerző Vas Márton, aki oroszlánrészt vállalt a vasárnapi sikerből. .

"Ez csapatjáték. Nekem sikerült három gólt lőnöm, de nem én nyertem meg a meccset. Minden sor keményen küzdött. A lehető legjobbkor jött ez a siker. Természetesen a gödörből sok munka kell, hogy kimásszunk, de jó úton indultunk el."

Magától értetődik, hogy Énekes Lajos nem tervez változást az első sor összetételében, és a többi egységben sem várható jelentős módosítás.

Klagenfurt AC - Sapa Fehérvár AV19

2010. október 26. 18:00

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >