Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
"Ad hoc" eszmecsere - "pontos" kérdésekről Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. október 28.

A Magyar Röplabda Szövetség Kommunikációs Igazgatója (Topor Csaba) és a MÁV Előre SC képviseletője (Káldor Márk) tegnap délután szűk egy órában zajló fontos, technikai- és "sajtó-stratégiai" kérdésekről társalgott Budapesten, a Sport Házában.

 

„Első körben ötletelés történt a Szövetség internetes portálrendszerének fejlesztési terveire vonatkozóan, amely által év végéig az összes Klubbal, illetve remélhetőleg mindegyik szervezettel egyszerűbbé, gyorsabbá, dinamikusabbá válhat a kapcsolattartás, információáramlás.” – nyilatkozta honlapunknak Káldor Márk - „Itt sok "egymásba nyíló", közös eredetű és elgondolású felvetés hangzott el, s az együttgondolkodás jellemezte a megszólalásokat.”

A megbeszélés során Topor Csaba biztosította az együttest a rendszeres sajtómegjelenést illetően. A felek ismét kitértek a közös, már-már "szent háborúnak" is nevezhető közmegállapodásra, amely – mindkettejük szerint - a hírközlés szakadásmentes előmozdításának jegyében, annak érdekében kell, hogy történjen.

Káldor Márk elmondása szerint a Szövetség jelenlegi és leendő szándékai e téren immár tökéletes bőkezűségről látszanak tanúskodni, csupán türelmet és megértést kértek minden érintettől, amíg (ez év végére) "beáll a rendszer". A találkozón ismertetve lett az új "Vollé!", a Facebook-os MRSZ mellékcsatorna is.

Ezen kívül bemutatták a jelenleg üzemelő MÁV Előre média/kontaktsávot, amely jelenleg, és később is szorosan együtt kíván működni a Fehérvári Hírek, a MRSZ, a Nemzeti Sport, a Fejér Megyei Hírlap, a Fehérvár Sport és a MaximumSport oldalaival és több más sajtóorgánummal, azaz; mind több, mind különfélébb médium bevonásának lehetőségeivel számolna, majd a későbbiek során jelenlegi, fejlesztés alatt álló komplex szolgáltatási rendszerét (a multimédia és az interaktivitás jegyében) egybeolvasztva erősítené a MRSZ jövendő, átfogó, közös megfontolásokon nyugvó moduljaival.

Szóba kerültek az ifjúságszervezést, az utánpótlás felvirágoztatását érintő regionális, megyei, önkormányzati támogatottságot igénylő és kérő ütemtervek megvalósíthatóságának kérdései, amelyek megválaszolására mind a Klubok (székhelyeiken), mind pedig a MRSZ "kösszpontosítással" igyekszik majd a lehető legteljesebb és legnagyobb mértékben hangsúlyt fektetni, már a közeljövőben.

A találkozó igazi "ünnepélyességgel" zárult. A Szövetség kinyilvánította köszönetét és örömét, hogy a SC fogadta az invitálást és hozzájárult az "eljövendők" terveihez, Topor Csaba pedig egy MÁV Előre kulcstartóval gazdagodott, amelyet azonnal fel is fűzött a többi mellé.

Következő röplabdameccs:

Székesfehérvár, 2010.10.30.szombat 18 óra: MÁV Előre Pro Patria Electronics - Vasas

(Helyszín: Jáky József Középiskola)

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >