Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Lázár János kitart a különadó mellett
Lázár János kitart a különadó mellett Nyomtatás E-mail
Írta: Magyar Rádió, Fidesz   
2010. október 29.

ImageLázár János az MR1-Kossuth Rádió reggeli műsorában azzal érvelt a végkielégítések különadója mellett, hogy az év első felében kifizetett nagy összegek visszaszerzésére kaptak felhatalmazást a választóktól. Ugyanakkor megfontolandónak tartja az Alkotmánybíróság döntését, azt, hogy a megsemmisített törvény nemcsak azokat sújtotta volna, akik a jó erkölcsbe ütközően sok pénzt vettek fel. Ezért a jövő héten konzultál a szakszervezetekkel. Az általa benyújtott újabb törvényjavaslatról a következő két hétben dönthet a parlament - mondta műsorunkban Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője.

 

Az Alkotmánybíróság jogkörének megkurtításra vonatkozó javaslatról szólva Lázás János megismételte: amiről nem lehet népszavazást rendezni, az ne tartozzon az Alkotmánybíróság hatáskörébe. Mint mondta, aki megnyerte a választásokat, annak a felelősséget viselnie kell.

Image
Fotó: Fidesz

Elmondta, a javaslata arra vonatkozik, hogy korlátozzák a költségvetés, a költségvetés végrehajtása, az adók, illetékek, járulékok és vámok, valamint az önkormányzati rendeletekben megállapított adókról szóló törvények alkotmánybírósági felülvizsgálatát.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >