Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
55 másodperc alatt lőtt két gólt az U15! Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. november 01.

ImageAgresszív letámadásának köszönhetően egyetlen perc alatt eldöntötte a pontok sorsát a végül 6-0-ra nyerő Vidi U15 a REAC otthonában. - Ritkán fordul elő, hogy egy találkozóból még 60 másodperc sem telik el, máris tudni lehet, mely gárda ünnepelhet győzelmet a lefújáskor. Nos, ez a rekordnak is beillő tett a Videoton U15 jóvoltából valósággá lett, Müller Csaba tanítványai ugyanis az első perc végén már 2-0-ra vezettek Rákospalotán. Történt, hogy a REAC pocsékul indította útjára a játékszert a kezdő sípszó után, fiataljaink azonnal labdát szereztek, melyet a védők közül kilépő Jakab Attila a hálóba lőtt.

 

Jöhetett az újabb középkezdés, az előzőhöz hasonló koreográfiával: a REAC szinte azonnal eladta a lasztit, Sejben Viktor (képünkön) pedig jó helyzetfelismeréssel lövőhelyzetbe került és értékesítette a ziccert. Ezzel el is dőlt a meccs, az 55 másodperc alatt kétszer kapituláló hazaiaknak már esélyük sem volt az egyenlítésre.

 

Image
Fotó: Videoton FC

Müller Csaba edző együttesét dicséri, hogy a folytatásban sem állt le, az első félidő hajrájában Spandler Csaba szabadrúgásból növelte az előnyt, majd a második félidő első percében Véninger Bertalan már a Vidi középkezdése után vette be a REAC ketrecét...

A második felvonásban még egy újabb Véninger-gólt, valamint Kónya Krisztián találatát is feljegyezhettük, a parádésan kezdő Videoton U15 így 6-0-ra nyert Rákospalotán. Csapatunk ezzel a sikerrel továbbra is a harmadik helyen áll az U15 Kiemelt Bajnokságban. Müller Csaba, a Videoton FC U15 edzője: Betegségek miatt mindössze három cserénk volt, ehhez képest gyorsan nyerő helyzetbe hoztuk magunkat.

Ekkora különbséggel is megérdemelten nyertünk, jó erőben, jó felfogással játszottunk ma, gratulálok a csapatnak!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >