Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Megérezték az első győzelem ízét a szezonban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. november 02.

ImageLovasberényben vendégeskedett a Kincsesi Amatőrök csapata, ahol eddig nem sok babér termett számunkra. Szerencsére e rossz sorozat most megszakadt. Részletek: Lovasberényi Sördögök - Kincsesi Amatőrök 46-69 (9:23,12:11,10:20,15:15) / Ld:Ungvárai B.21/9, Ács A.18/6, Bene M.9, Illés Gy.9, Nyemcsek A.4, Kálmán I.N.3, SzabóM.-Szatzker Cs.2-2, Pribusz N.1p, Rákóczi T.

 

„Jól kezdtük a meccset, mert hamar elhúztunk ellenfelünktől, így 10 pontos vezetésünknél már időt kértek, hogy rendezzék a soraikat. Ez nem sikerült nekik , de ezért mi voltunk a felelősek, mert nagyszerűen védekeztünk.” – nyilatkozta honlapunknak Németh Zsolt – „A félidőben kapott 21pont önmagáért beszél. A területeket jól zártuk, nem engedtük a betöréseket, a "gyenge" oldal remekül besegített és a bejátszásokra is odaértünk. Nem engedtünk könnyű kosarat ellenfelünknek.”

Image
.

Majd kifejtette, hogy támadásban nem nyújtottak extrát, de taktikusan, okosan játszottak. Ha nem sikerült gyors akcióból pontot szerezniük, akkor türelmesen járatták a labdát a támadás végéig.

Image
.

„Mindenki odatette magát főleg védekezésben, Béla és Attila pedig jó ritmusban mozgatta a csapat tagjait a pályán.” – mondta a sportoló.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >