Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Harmadik helyen végeztek a fehérvári gyerekek Tapolcán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. november 04.

ImageHarmadik helyen végzett a Felsővárosi Általános Iskola Kismini korosztályú (1999 után születettek) röplabdacsapata a közelmúltban, Tapolcán rendezett gyerekversenyen. A Nagy Ákos, Kiss Marcell, Klemán Róbert, Szentesi Richárd, Lakatos Martin összetételű székesfehérvári gárdát csak a Kaposvári Sportiskola elsőszámú csapata (2. hely), valamint a Dág (1. hely) előzte meg. Kiss Marcell kiemelkedő teljesítményéért különdíjban is részesült.

 

Pecsuvácz Péter sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a Szupermini korosztályban (2000 után születettek) is indított csapatot a fehérvári iskola: Neumann Patrik, Schmitd András, Tárnok Ákos, Hogenádler Erik és Szőke Zoltán erejéből a negyedik hely megszerzésére futotta. Székesfehérvári oldalon Neumann Patrik részesült különdíjban. A Mini korosztályhoz hasonlóan itt is a Dág nyert.

Az ilyen tornáknak a szintfelmérés és a versenyhelyzetben való gyakorlás a lényege. Éppen ezért a foglalkozás elérte célját. A dági fiatalok kiemelkedtek a mezőnyből, a többiekkel viszont szoros mérkőzéseket tudott játszani a Fehérvár. A gyerekek élvezték a meccseket és már várják a következő tornát, ami Szegeden lesz 2010. november 6-án és 7-én.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >