Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow NB II - Ezen a délutánon a Gyirmótnak minden sikerült
NB II - Ezen a délutánon a Gyirmótnak minden sikerült Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. november 14.

A hazai szurkolók és vezetők is egyetértettek abban, hogy a hazai csapat az ősz legjobb játékát nyújtotta a Vidi II ellen. - Az ősz NB II-es rangadóját rendezték szombaton délután Gyirmóton. A hazaiak évek óta kopogtatnak az NB I ajtaján, eddig azonban nem sikerült a bravúr, volt hogy a zöld asztalnál dőlt el, hogy a bajnoki címet szerző Gyirmót nem indulhat a legmagasabb osztályban, de olyan is volt, hogy az utolsó fordulóban veszítette el a bajnoki címet a Győr-Moson-Sopron megyei csapat. Természetesen idén is a feljutás a cél, de arra kevesen gondoltak volna szezon elején, hogy a Vidi II és a Baja lesz a Gyirmótiak közvetlen vetélytársa.

 

(A Vidi II természetesen egy esetleges NB II-es bajnoki cím esetén sem juthat fel az első osztályba.)

A mérkőzés előtt aztán jött a meglepő eredményről a hír, miszerint az eddig szárnyaló Bajai SE hazai pályán kapott ki, az év eleji célokhoz képest szerényen szereplő Tatabányától. Ezen a délutánon a Gyirmót a játék minden elemében felülmúlta a piros-kékeket és a Vidi II játékosainak bizonytalanságait kegyetlenül kihasználták a kék-sárgák.

Természetesen nem történt katasztrófa, ez volt a szezon második veresége. Pénteken kora délután Felcsúton játssza a Vidi II utolsó őszi meccsét, az ellenfél a BKV lesz. Bízunk benne, hogy a srácok győzelemmel búcsúznak az őszi szezontól és megszerzik a 3 bajnoki pontot az idei év utolsó tétmérkőzésén az NB II-ben.

Hartyáni Gábor:

Gratulálok a Gyirmótnak, megérdemelten nyertek. A gólarányt ugyanakkor túlzottnak tartom, nem volt 4 gól különbség a két csapat között. Ahhoz azonban nem fér kétség, hogy a jobbik együttes szerezte meg a 3 pontot. A BKV ellen szeretnénk javítani és szépen befejezni az őszi szezont.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >