Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Intézkedést sürget Székesfehérvár polgármestere Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. november 16.

ImageLevélben fordult az APEH elnökéhez dr. Cser-Palkovics András a Piac téren üzemelő játékterem ügyében. Székesfehérvár polgármestere érdemi és gyors intézkedést vár az adóhatóságtól. Elsősorban a fiatalok védelmében szükséges a játékterem működésének mielőbbi megszüntetése a város központjában, ahol valamennyi busszal közlekedő ember – köztük az iskolás korosztály is – megfordul.

 

Székesfehérvár Önkormányzata már a működési engedély kiadásakor is tiltakozott, sőt 2009. decemberében keresetet nyújtott be az APEH Szerencsejáték Felügyeleti Főosztálya által kiadott, a játékterem működését helyben hagyó határozata ellen. A Fővárosi Bíróságon ez a felülvizsgálati per azóta is folyamatban van.

A levélben a városvezető tájékoztatást kér az APEH elnökétől, Dr. Vida Ildikótól arról, miért üzemel mind a mai napig a Piac téri játékterem. Székesfehérvár azért tiltakozik a működés ellen, mert a jogszabályok értelmében az önkormányzat által beadott keresetnek halasztó hatálya van a kiadott határozatra – azaz a játékterem működési engedélyére.

A székesfehérvári tiltakozó beadványra február óta nem érkezett válasz az APEH-től, így az ügy kivizsgálását és a szükséges intézkedések megtételét – azaz a játékterem működésének felfüggesztését – kérte most dr. Cser-Palkovics András az adóhatóság vezetőjétől.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >