Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Szombathelyen nyert az U19 Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. november 16.

ImageElek Bence és Ponczók Csaba villanásával 2-1-re nyert a Videoton FC-Puskás Akadémia U19 az Illés Akadémia ellen. - Sérülésektől megtizedelt csapatunk káprázatos formában kezdte a szombathelyi találkozót, a 6. percben Farkas kapufán csattanó fejese vezette fel a derbit. A folytatásban már a gólok is jöttek, a 15. minutumban Elek Bence kapott labdát a hazai 16-os előterében, két csellel két védőt is hintába ültetett, majd 12 méterről szépen csavart a jobb alsó sarokba.

 

Négy perccel később Ponczók Csaba is a kapu ezen oldalát nézte ki, a jobb szélen jutott labdához, egy csellel tisztára játszotta magát, majd a 16-os oldalvonaláról gyönyörűen csavart a jobb felső sarokba. A megnyugtató előny tudatában is csapatunk diktálta a tempót, ám a szombathelyiek ekkor már jobban óvták kapujukat, így a folytatásban kevesebb helyzet alakult ki.

Image
Fotó: Simon Erika / Videoton FC
  

A második félidőben sem okozott sok veszélyt a Vidi kapujánál a Haladás, mely mindössze az utolsó 15 percben tudott kialakítani néhány helyzetet. Fiatal együttesünk taktikusan futballozva őrizte vezetését, a hazai gárda ugyan a 86. percben szépített, de a találkozót így is 2-1-re nyerni tudta a Videoton FC-Puskás Akadémia U19.

Horváth Péter, a Videoton FC-Puskás Akadémia U19 edzője:

80 percig uraltuk a meccset, a hajrában a hazaiak mindent megtettek az egyenlítésért, de úgy érzem, szilárdan álltuk a próbálkozásokat. Ami nagy öröm, hogy néhány hibát leszámítva színvonalas meccset játszott a két csapat.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >