Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Újabb szerződés az Agárdi Pálinkafőzdével Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. november 19.

ImageSajtótájékoztató keretében újították meg az Alba Volán Hocky csapat és az Agárdi Pálinkafőzde között egy éve megkötött támogatói szerződést, ami – mint minden szponzoráció – kulcsfontosságú segítséget jelent a Sapa Fehérvár AV 19 céljai eléréséhez. Az ünnepélyes sajtótájékoztató felvezetője egyben a rendezvény legfontosabb mozzanata is volt, hiszen kézjegyével látta el a kontraktust Szabó László, az Agárdi Pálinkafőzde igazgatója és tulajdonosa, valamint a klub szakosztály-igazgatója, Ocskay Gábor.

 

Ezt követően a felek néhány mondatban méltatták az eddigi közös munkát. Szabó László kiemelte: örömükre szolgál támogatni a Sapa Fehérvár AV 19 együttesét.

- Hasonló feltételekben állapodtunk meg, mint tavaly, s úgy rézem, mindkét fél örömére szolgál ez az együttműködés. Megtisztelő a számunkra, hogy e patinás jégkorong klub támogatói lehetünk, s kifejezetten cél, hogy a helyi erőket és nevezetességeket próbáljuk összefogni. Ocskay Gábor mindehhez hozzátette: évről évre emelik a lécet, s ennek átugrásához fontosak a támogatók.

- Bízom abban, hogy újabb sikeres évet tölthetünk el közösen, s az is nagyon fontos, hogy minél többen támogassanak bennünket. Szerencsére a kör bővül, még akkor is, ha ma nem olyan a gazdasági helyzet, hogy anyagilag komoly előrelépés bekövetkezhessen. De az új adótörvények új lehetőséget teremthetnek, s így évről évre, ha csak néhány centivel is, de tudunk emelni azon a bizonyos lécen. Tóth István, az Alba Volán SC társelnöke az idő a klubvezetőket igazolja.

- Az előrelépéshez egyre erősebb csapat, szakmai munka és háttér szükséges, s az egyre merészebb célok hátterének előteremtése nem kis feladatolt ró ránk. Örülünk mindazoknak, akikkel útközben találkozunk, s mellénk állnak.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >