Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Forgalomterelések lesznek az Videoton - Újpest mérkőzés miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2010. november 20.

ImageNovember 21-én, 17.30 órai kezdettel kerül sor a Sóstói Stadionban a Videoton FC – Újpest NB I-es bajnoki labdarúgó mérkőzésre. A meccset az illetékes bizottság javaslata alapján kiemelt biztonsági kockázatúnak minősítették. A várhatóan magas nézőszám és járműforgalom miatt, a stadion környékén forgalomterelésre, esetenként teljes útzárásra kell számítani.

 

November 21-én 15.00 óra és 20.00 óra közötti időben lezárják a Stadion III. kapuja és a temető kerítése közötti átjárót, a Temető utcát a Szárcsa úti kereszteződésnél, a Csíkvári útat a Széchenyi útnál. A Csíkvári út Batthyányi út felöli járműforgalma az Állatkórháznál a Vásártéri út felé, terelésre kerül. Ugyancsak zárásra kerül a Hosszúsétatér a Bercsényi úti kereszteződésnél, illetve a Homoksor az evangélikus temető bejáratától.

A lezárt területre a bentlakók a Homoksor és a Vásártéri út felől jutnak el. A terület zárásában részt vevő rendőrök kérni fogják a bentlakást igazoló okmányt a bejutni szándékozó járművezetőktől. A lezárt terültre a bentlakókon kívül csak a megkülönböztető jelzést használó járművek mehetnek be, a megállóval rendelkező helyi járatú autóbuszokat szintén átengedik, de az csak a stadion fedett lelátója utáni autóbusz megállóban áll meg.

Az Újpest FC szurkolói számára a stadion III. kapuja mögötti parkoló áll rendelkezésre, amennyiben megtelik, az Újváralja soron lehet parkolni. A Videoton FC szurkolói a II. kapu mögötti területet, az Akác presszó, és az állatkórház melletti parkolót használhatják. Belépésre a vendégszurkolók a stadion III-as, míg a hazai szurkolók a II-es és fedett lelátók kapuit vehetik igénybe.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság együttműködve a Készenléti Rendőrséggel az M7-es autópálya, 7-es számú főút, valamint a Budapest – Székesfehérvár között közlekedő személyszállító vonatok rendőri ellenőrzésére szükséges intézkedéseket megteszi. A szurkolók érkezési és távozási útvonalait a rendőrség folyamatosan ellenőrzi.

 
< Előző   Következő >