Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Robogóval hajtott a taxiba, majd bokorba rejtette a kétkerekűt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. november 22.

ImageCserbenhagyás történt vasárnap hajnalban a székesfehérvári Várkörúton az egyik szórakozóhely előtt. Egy sárga színű robogós hátulról belehajtott egy Taxiba, majd megállás nélkül továbbhajtott a Romkert felé, ahova a taxis nem tudta követni. Később a feltűnő színű robogót a taxisok a Fecskeparton látták, de szem elől tévesztették. Több taxis azonban kollégája segítségére sietett és pásztázni kezdték a környező utcákat, hátha felbukkan valahol a cserbenhagyó.

 

Időközben a rendőröket is értesítették az esetről, akik szintén bekapcsolódtak a keresésbe.

Németh – Kész Mónika r. szds., FM RFK szóvivője elmondta honlapunknak, hogy a Móri úton tűnt fel egy férfi a járőröknek. Igazoltatás alá vonták. Egy slusszkulcs volt nála, ami megfelelt egy robogó indítókulcsának. A rendőrök elszámoltatták, melynek során azt válaszolta, hogy barátjától tart hazafelé. Alibije azonban megdőlt, amikor a „barátnál” a férfiről érdeklődtek. Ő ugyanis azt mondta, hogy az este folyamán nem is találkoztak.

Miközben a férfi elszámoltatása folyamatban volt, a kapitányság épületében tartózkodó egyik nyomozónak ismerős lett a férfi. Elmondta, hogy többször folyt már vele szemben büntetőeljárás, és emlékezett arra is, hogy van egy sárga színű robogója. Amikor erre a rendőrök rákérdeztek, már nem volt, mit tagadnia, beismerte, hogy az éjszaka azzal közlekedett.

A kétkerekűt a rendőrök meg is találták a Fecskeparton egy bokorban elrejtve, benne a férfi vezetői engedélyével. Mint kiderült, azért sem akarta beismerni a robogóval való közlekedést, mert ittas volt.

Előállítását követően megindult vele szemben a büntetőeljárás.

 
< Előző   Következő >