Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Hegedűs Bendegúz - a fehérvári klub legeredményesebb kemposa
Hegedűs Bendegúz - a fehérvári klub legeredményesebb kemposa Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. november 25.

ImageRekordot döntött a közel százhúsz fős nevezéssel az idén nyolcadik „születésnapját ” ünneplő Csákvár Kupa Zen Bu Kan Kempo Országos Gyerek Verseny. - Az ország egyik, ha nem a legrangosabb kempo gyerekversenyének adott otthont a csákvári sportkombinát az elmúlt hétvégén, melyen 36 aranyérmet termeltek a Székesfehérvári Kempo SE kempokái. Az eseményre a helyi és környékbeli egyesületeken kívül többek között Budapestről és Pécsről is érkeztek utánpótlás versenyzők.

 

Pecsuvácz Péter sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a fehérvári klub legeredményesebb kemposa Hegedűs Bendegúz lett, aki mind a hat kategóriában, melyben elindult a tornán, győzedelmeskedett. Bendegúzhoz hasonlóan hibátlan mérleggel zárta a Csákvár Kupát Bara Bence, aki négy versenyszámban szerzett aranyérmet.

Image
.

Takács Attila, a Székesfehérvári Kempo SE vezetője szerint rendkívül fontos ez a torna az országos sportszervezet éves versenynaptárában. Szerinte ugyanis az utánpótlás kiemelt fontosságú, hiszen a gyerek korosztályokban lehet lefektetni a későbbiekben meghatározó alapokat, s ennek köszönhetően válhatnak majd sikeres felnőtt versenyzőkké a gyerekek.

Image
.

Az idei Csákvár Kupát megtisztelte jelenlétével a település polgármester asszonya is, aki jelezte: hamarosan leülnek tárgyalni a házigazda klub vezetőivel egy támogatási együttműködés kialakításáról.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >