Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
"Dupla, négy cukorral, egyenesen a MÁV-tól" - "sorozatlövés" az Extraligában Nyomtatás E-mail
Írta: Káldor Márk   
2010. november 26.

ImageAz elmúlt hétvégén egymás után két győzelmet is szervírozott a kíváncsiskodóknak a már méltán csodacsapatnak nevezhető ifjú gárda. Mindenki felkapta a fejét és keresi a titkát, honnan... Viszont a találgatás talán fölösleges, hiszen aki tudja, mennyi áldozatot hozott ez a maroknyi fiatal lány az elmúlt hetekben, annak kétsége sem lehet, nem címzi csak "Szerencsés Jánosnak" azt, ami velük történt.

 

Az otthon elszenvedett UTE-vereséget megtorolva 0:3-ra (-22, -21, -13) intézték el idegenben a pestieket, míg előtte két nappal a BRSE-t táncoltatták a Jáky parkettjén, 3-1-re (16, -23, 11, 25). Nem volt könnyű, de megugrották, immár dupla a dupla, - ami csaknem egyedülálló a mezőnyben -, azaz a nem sokkal ezelőtti egy hétvége alatt szerzett szintén kétszeres győzelmet voltak képesek "rekonstruálni". (,- akkor a Gödöllő és Pensumvolley ellenében...).

A MÁV így már biztosan robogott négy kört, miután sebtiben "vágányra tolta magát" és egyre, rendületlenül halad a tabellán; szerencsésen elfelejtetve szurkolóival és 5 győzelmével "utó-édesítve" az év eleji vereségeket.

A következőben a MÁV Előre Pro Patria Electronics a népi megnevezés szerint szinte már-már örökös listavezetőnek elkönyvelt BSE-t fogadja fehérvári otthonában, 2010. december 4-én, szombaton, 17 órakor a székesfehérvári Jáky József Középiskolában.

Világraszóló bravúr lenne, ha sikerülne a bajnokverés, országos, ha megszorítanák őket. A fentiek alapján immár van ok bizakodni. Sőt, ha így folytatják, akkor szinte természetes lenne a siker. Az izgalom azonban kell; nincs más hátra, mint buzdítani. A lányok mindenkit szeretettel várnak...!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >