Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow 10.000.000 forintos adomány az iszapkárosultaknak
10.000.000 forintos adomány az iszapkárosultaknak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 01.

ImageHárom multinacionális és egy hazai székesfehérvári cég közös összefogással, közvetlenül juttatott 10mFt adományt az iszapkárosultaknak. - A BROOKS INSTRUMENT Kft, az Emerson Process Management Magyarország Kft, a Foxconn-PCE Paragon Solutions Kft és a Videoton Holding Zrt összesen 10mFt-ot adományozott a devecseri és kolontári iszapkárosultaknak. Az adományt közvetlenül, egy közcélú alapítvány segítségével juttatták el azon családoknak, akiknek fiatalkorú gyermekük van. Az adomány családonként 100.000  forint.

 

Somorjai Barbara PR és Marketing főmunkatárstól megtudtuk, hogy az érintett családok listáját Devecser és Kolontár önkormányzatai és családvédő szervezetei adták meg az összeget átadó közcélú alapítvány képviselőinek. Az adományok kiosztására néhány nappal ezelőtt került sor, az érintett családok közvetlenül vették azt át az önkormányzatok szervezésében, az általuk biztosított helyeken.

Az adományozó cégek hangsúlyozzák, hogy nagyra értékelik azt az összefogást, és a széles körű adakozást, amit az ország ebben a nehéz helyzetben tanúsított.

Bár különféle csatornákon keresztül már eddig is juttattak el adományokat, azért döntöttek most a közvetlen készpénz juttatás mellett, mert a gyermekes családok megítélésük szerint fokozottan érintettek a katasztrófában, és ez az összeg segíthet nekik, hogy a Karácsonyt méltóbb körülmények közt ünnepelhessék.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >