Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Hamar elfogyott a virgács
Hamar elfogyott a virgács Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 06.

ImageSajnos sok figyelmetlen gépkocsi-tulajdonossal találkoztak annak a fejér megyei bűnmegelőzési akciónak a során a rendőrök, amit ma tartottak a bevásárlóközpontok parkolóiban. A szaloncukrok mellett így az összes virgács is gazdára talált. - Fejér megye mind a hat rendőrkapitányságának illetékességi területén szaloncukor- és virgácsosztó bűnmegelőzési akciót tartottak a rendőrök a nagyáruházak parkolóiban.

 

A bűnmegelőzési szakemberek azt figyelték, hogy a gépkocsi-tulajdonosok gondosan elpakolnak-e autóik utasteréből, vagy gondatlanul elől hagyják értékeiket.

"Sajnos a nap folyamán azt tapasztalták, hogy sokan óvatlanok, és szem előtt hagyják a táskákat, pénztárcákat, értékesebb tárgyakat. Akiknél ezt tapasztalták, azokat figyelmeztették, és virgácsot osztottak nekik, illetve figyelemfelhívó szóróanyagot adtak át részükre, míg amelyik autótulajdonosnál semmi értéket nem találtak az utastérben, azt szaloncukorral jutalmazták." - nyilatkozta honlapunknak Németh – Kész Mónika r. szds., a FM RFK szóvivője.

A bűnmegelőzési akció hat városban tartották meg, Székesfehérváron, Dunaújvárosban, Bicskén, Móron, Sárbogárdon és Gárdonyban. A szaloncukrokat és a virgácsokat mindegyik városban a nagyáruházak ajánlották fel.

A fehérvári akcióban a rendőrökön kívül az Árpád Szakképző Iskola rendészeti tagozatos diákjai is részt vettek.

 
< Előző   Következő >