Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Mol Liga: Győzelem Újpesten Tóth Adrián mesternégyesével
Mol Liga: Győzelem Újpesten Tóth Adrián mesternégyesével Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. december 07.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 farmcsapata újabb idegenbeli győzelmet aratott, ezúttal Újpesten. A sikerből oroszlánrészt vállalt Tóth Adrián, aki egymaga négy góllal terhelte meg Hajek Márk kapuját! - Közel teljes összeállításban utazhatott Újpestre farmcsapatunk. Kóger István vezetőedzőnek Hajós Roland és Pilcsik Tamás játékát kellett nélkülöznie, visszatért viszont a védelembe Varga Arnold, Erdélyi Tamás, Hetényi Péter, az EBEL-keretből bevethette Hegyi Ádámot, és debütálhatott a Sapa Fehérvár mezében a 18 éves jobbszélső, Farkas Lőrinc Simon, aki külföldről szerződött haza.

 

Minden kedvező előjel dacára nem kezdődött jól a meccs. Hamar vezetéshez jutott ugyanis a hazai csapat Rusznyák révén (1-0). Nem sokáig örülhettek a vezetésnek a lila-fehérek, Kovács Viktor ugyanis fél perc elteltével kiegyenlítette az állást (1-1). Amikor aztán Tóth Adrián góljával emberhátrányból szerzett vezetést a Sapa Fehérvár (1-2), a helyükre kerültek a dolgok.

Tóth még a szünet előtt teljessé tette a klasszikus mesterhármasát (!) (1-4), így kényelmes előnnyel mehettek pihenőre a fiúk. A folytatásban sem játszott rosszul a csapat, a gólhelyzetek azonban kimaradtak. Nem úgy a másik oldalon, így a második harmadban Tolnai találatával felzárkózott az UTE (2-4), majd a befejező húsz perc elején Roczanov góljával már újra nyitottá is tették a meccset a hazaiak (3-4). Időközben Tolnait 5 perc + Végleges Fegyelmi büntetéssel sújtotta Németh játékvezető, így vezérét veszítette el az Újpest. A meccs azonban csak a hajrában dőlt el, ekkor a nagy napot kifogó Tóth Adrián negyedszer örülhetett gólnak, bebiztosítva a Sapa Fehérvár győzelmét (3-5).

A meccs legjobbja, Tóth Adrián:

"Gyengén kezdük a mérkőzést, a játékunk nem volt összeszedett. Az adódó helyzeteinket azonban belőttük, így jelentős előnyt sikerült felépíteni. Érdekes, hogy második harmadban jobban játszottunk, az eredmény azonban nem ezt mutatta. Szerencsére végül sikerült megnyerni a meccset. Ma szinte minden összejött nekem, a korábbi meccseken óriási helyzeteim voltak, nem tudtam kihasználni őket, ma jóformán minden bement. Ez önbizalmat ad a következő meccsekre, és erre szükség is lesz, hiszen fontos találkozók várnak ránk: az első rögtön kedden, a Miskolc ellen."

Újpesti TE - Sapa Fehérvár AV19 3-5 (1-4, 1-0, 1-1)
Újpest, 153 néző, vezette: Németh, Kovács, Deák.
UTE: Hajek - Tolnai, Rusznyák, Németh P., Rencz, Gergely Zs., Németh A., Vígh, Rosztocsil, Fekecs, Szajbert P., Roczanov, Davis, Sommer. Vezetőedző: Ancsin János.
Sapa: Bálizs - Hetényi P., Meretei, Balogh, Hegyi, Reiter R., Farkas L., Kiss D., Kovács V., Varga A., Németh Á., Farkas T., Dósa, Ondrejcik, Tóth A., Árkovics, Ozsváth, Tóth G., Erdélyi T., Horváth D., Szabó. Mb. vezetőedző: Rastislav Ondrejcik.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >