Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Mosolyogj! - És ölelj!
Mosolyogj! - És ölelj! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 13.

ImageA Mosolyogj Mozgalom célkitűzése, hogy felébressze az embereket a fásultságból, és ráébresszen arra, hogy a mindennapi nyűgök, és problémák megoldásához mekkora lendületet adhat egy mosoly, egy ölelés, és néhány jó szó. E célból szerveznek mára „Országos Ölelésnapot” a Mozgalom aktivistái.

 

„Szeretnénk megtanítani az embereket arra, hogy az életet élvezni nem feladat, hanem egy nagyszerű lehetőség.” – nyilatkozta a Fehérvári Híreknek az országos koordinátor, a székesfehérvári Örökös Bea – „Erre az egyik lehetőségünk, hogy Országos Ölelésnapokat szervezünk. 2008-ban három nagysikerű országos akciónk volt, melyhez több város is csatlakozott. Újra itt az idő, hogy folytassuk ezt a programot, ezért 2010. december 13-án Luca napjára 17 órakor Országos Ölelésnapot hirdetünk meg az egész országban. Ehhez keresünk olyan társakat, akik vállalják, hogy kimennek a városuk egyik legforgalmasabb helyére, és ott az Országos Ölelésnap keretén belül, egyszerre, egyidőben jól megölelgetik az Embereket."

Az akcióhoz csatlakozókat a szervezők ellátják ölelés táblával, valamint olyan kis kártyával, mellyel elindítanak egy hatalmas ölelés hullámot az országban és országon kívül.

További információ a programról Örökös Beától kérhető az alábbi elérhetőségeken:

Tel: +36 20 34-900-40

E-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >