Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Gázolajat kínált jutányos áron... olajra lépett a pénzzel... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 15.

ImageA piaci árnál jóval olcsóbban kínált gázolajat megvételre egy ismeretlen férfi egy fehérvári cégvezetőnek. A vásárló ráállt az üzletre, átadta a pénzt, de amikor sofőrjük az áruért ment, akkor derült ki, hogy az olajtársaság nevében eljáró férfi átvágta. A közel három és félmillió forinttal olajra lépett…

 

R. Szabó Ágnes szóvivő elmondta a Fehérvári Híreknek, hogy ismeretlen személyazonosságú csalót keresnek a Székesfehérvári Rendőrkapitányság nyomozói, akinek vélhetően nem a náluk feljelentést tett fehérvári férfi az egyetlen áldozata.

A férfi egy magyarországi olajtársaság algyői telephelyének képviseletében ajánlott fel telefonon nagy mennyiségű gázolajat megvételre a sértettnek, aki az egyeztetés végeztével megrendelt tőle egy üzemanyagtartályt és tízezer liter gázolajat. A megrendelés ellenértékét augusztus 24-én a megbeszéltek szerint gépkocsi vezetőjük át is adta az ismeretlen férfinek, aki a közel három és félmillió forintnyi összeggel eltávozott.

Image
.

A megrendelésről azonban semmit nem tudtak a telephelyen, amikor a sofőr az átvétel miatt jelentkezett. Így derült ki, hogy valójában csalás áldozata lett. Az ismeretlen csalóról grafikai rajz készült. Ennek segítségével próbálnak a fehérvári nyomozók a csaló nyomára bukkanni.

Egyúttal azonban a lakosság segítségét kérik. Aki az ismeretlen férfit a rajzon felismeri, róla bármilyen információval rendelkezik, azonosításában a hatóság segítségére tud lenni, a Székesfehérvári Rendőrkapitányság ügyben eljáró nyomozói kérik, értesítse a rendőrséget a 22-541-600/2041, 2218 –as telefonszámokon, vagy hívja a 107-es, 112-es segélyhívó számok bármelyikét.

Segítségüket köszöni a rendőrség!

 
< Előző   Következő >