Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Jótékonysági koncert hazánk egyik legszegényebb településén élők javára
Jótékonysági koncert hazánk egyik legszegényebb településén élők javára Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 16.

ImageA középiskolások által alapított Közéleti Kör jótékonysági koncertet szervez Magyarország egyik legszegényebb, cigányok lakta településének, Baglaspusztának, december 18-án, szombaton, 16 órai kezdettel, a székesfehérvári Széchenyi úti Református Templomban. A rendezvény annak érdekében kerül megrendezésre, hogy a Baglaspusztán élő emberek karácsonya is egy kicsit szebb legyen. Ezen a településen száz ember él, olyan körülmények között, melyek megdöbbentőek a 21. század Európájában, Magyarországában.

 

„Élelmezésre, gyógyszerre, ruházkodásra van elsősorban szükségük ezeknek az embereknek, ebben szeretnénk nekik segíteni, valamint éreztetni velük azt az üzenetet, melyet a legfontosabbnak tekintünk: hogy el kell kezdenünk egy régi -új szellemiségben gondolkodni, melyben az egymás iránti felelősségvállalás, a tisztelet, a másokon való segítség alappillér, ezeknek az értékeknek kell egy társadalom középpontjában állniuk.” – nyilatkozta a Fehérvári Híreknek Dömény Krisztián, a Közéleti Kör vezetője.

A koncerten a Hermann László Zeneművészeti Szakközépiskola diákjai, valamint a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatói lépnek fel, komolyzenei, illetve népzenei produkciókat láthatnak az érdeklődők.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >