Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Gazdaság arrow A legnagyobb adófizetőkkel találkozott dr. Cser-Palkovics András
A legnagyobb adófizetőkkel találkozott dr. Cser-Palkovics András Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 16.

ImageSzékesfehérvár legnagyobb adófizető cégeinek vezetőit látta vendégül tegnap este a Hiemer-házban a városi önkormányzat. A találkozón jelen volt dr. Cser-Palkovics András polgármester, Égi Tamás alpolgármester, Lehrner Lóránt, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség elnökhelyettese, valamint Temesvári Balázs, a Regionális Fejlesztési Ügynökség vezetője is. A program annak a konzultáció-sorazatnak a részét képezte, amelyet Székesfehérvár vállalkozóival folytat a helyi önkormányzat.

 

A találkozón dr. Cser-Palkovics András köszöntetet mondott a vállalatoknak azért, mert jelentős adóbevételt termelnek Székesfehérvárnak, s így a város „a magyar gazdaság motorja” lehet.

 

Image
.

„Ehhez azonban a városnak igazi partnerségben kell segítenie a legkisebb vállalkozástól kezdve egészen a nagyfoglalkoztatókig mindenkit.” – jelentette ki a polgármester.

 

Image
Bácskai Gergely

Ezt követően a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség elnökhelyettese, Lehrner Lóránt a fejlesztéspolitika változásairól, a Regionális Fejlesztési Ügynökség ügyvezetője pedig a közép-dunántúli lehetőségekről tájékoztatta a résztvevőket.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >