Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Parragh: Véget kell vetni a jövedelmek kiáramlásának Nyomtatás E-mail
Írta: Magyar Nemzet, MTI, Fidesz   
2010. december 20.

ImageFelül kell vizsgálni, újra kell tárgyalni a privatizációs szerződéseket, ha minimális esély van erre, mert hatalmas pénzekről van szó. - mondta a Magyar Nemzet adott és a hétfői számban megjelent interjúban Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke.

 

A szabályozórendszer átalakításával újra kell alakítani a jövedelmi viszonyokat, hogy javuljon a hazai kis- és középvállalkozások (kkv-k), s minden Magyarországon működő cég versenyképessége, növekedhessen a belső piac. - mondta a Magyar Nemzetnek Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke. Megjegyezte azt is, hogy a külföldi tőkére szükség van, mert ez Magyarország érdeke.

Parragh László a Magyar Nemzet újságírójának felvetésére szólt a "tőkeszivattyúról" is: "számításaink szerint csak az elmúlt tíz évben 11.483 milliárd forint hagyta el az országot extraprofit formájában. ... A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint évente a nemzeti jövedelem (GNI) hét százalékkal alacsonyabb, mint a bruttó nemzeti termék (GDP), vagyis az országban termelt jövedelem hét százaléka elhagyja az országot."

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >