Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
FOLYAMATOSAN ÉRKEZNEK AZ ADOMÁNYOK AZ AJÁNDÉKVÁRBA Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2010. december 20.

ImageA hétvégén közösen helyezték el adományaikat az Ajándékvárban a városi képviselőtestület tagjai. Az önkormányzattal együttműködve a Szociális Háló civil szervezetei december 6-a óta gyűjtik az Alba Plazában az ajándékokat. Székesfehérvár polgármestere szerint már most elmondható, hogy sikeres volt az akció, várakozáson felüli adomány érkezett: magánszemélyek, kisvállalkozások és multinacionális cégek is adakoztak.

 

Székesfehérvár önkormányzata szeretné minél több rászoruló karácsonyát szebbé tenni, a közgyűlés tagjai is ezt a célt segítve nyújtották át adományaikat. Cser-Palkovics András polgármester köszönetet mondott az Alba Plazának, hogy a forgalmas bevásárlóközpontban lehetőség nyílik azokra is gondolni, akiknek nehezebb a karácsonyra való felkészülés, akik rászorultak és akik szeretnének boldogabb, békésebb karácsonyi ünnepeket.

 

Image
.

 

„Az önkormányzat cégekkel, magánszemélyekkel, szociális szektorban dolgozókkal, civil szervezetekkel közösen segít a rászorulóknak. A város így azt a híd szerepet tudja betölteni, amit néhány héttel ezelőtt vállalt.

 

Image
.

 

A támogatók és a támogatottak között, valamint a támogatók és azon szervezetek között közvetítünk, akik tudják, hogy hol lesz ezeknek a felajánlásoknak jó helye.

 

Image
.

 

Ezért indítottuk el ezt az akciósorozatot, egyrészt az Ajándékvárba érkezhetnek a felajánlások, de folytatódik a Fehérvár Angyalai akció is, egészen december 21-ig várjuk a javaslatokat.” - mondta el Székesfehérvár polgármestere.

 

Image
.

 

Az Ajándékvár akció már most is sikeresnek mondható, van aki háztartási gépet ajánl fel, van aki pénzbeli támogatást: néhány ezer forinttól a milliós nagyságrendig is megtalálható felajánlás.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >