Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Szánkóval lopta a kukoricát Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 21.

ImageLopás elkövetése miatt indult büntetőeljárás egy 31 éves román állampolgárral szemben, aki mintegy tíz mázsa kukoricát lopott el egy nagykarácsonyi mezőgazdasági területről. A körzeti megbízottak a tolvajhoz a lopáshoz általa használt szánkó hóban maradt nyoma alapján jutottak el. Mint kiderült, a 31 éves nagykarácsonyi férfi reggel 09.00 órától egészen 13.00 óráig gyűjtötte a kukoricát. Összesen 17 zsákot rakott tele a négy óra alatt, majd azt szánkójával húzta haza.

 

"Éppen morzsolta a kukoricaszemeket, amikor a rendőrök a hóban maga után hagyott szánkónyom alapján lakásán megjelentek. Nem volt mit tagadnia." - nyilatkozta honlapunknak Németh – Kész Mónika r. szds., a FM RFK szóvivője, aki elmondta, hogy a férfi kijelentette: a kukoricát tüzelőnek szánta, illetve egy részéből a kutyáknak akart darát csinálni.

A rendőrök előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Az 50.000.- Ft-os lopási kár megtérült. A kukoricákat – ugyan jó néhányat már leszemezve – a sértett visszakapta.

 
< Előző   Következő >