Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Leolvassák a vízórákat
Leolvassák a vízórákat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 22.

ImageA Fejérvíz Zrt. tájékoztatja a fogyasztókat, hogy Székesfehérváron a családi házas fogyasztóknál vízmérőleolvasást végez 2010. december 27-től 2011. január 9-ig, az „F” ütemnek megfelelően, mely a következő városrészeket, illetve utcákat érinti:

 

Az Alvinci út - Batthyányi u. és köz - Hosszúsétatér által közrefogott terület, , Fátra u., Korondi u., Mátra u., Balatoni út - Mezei u. - Orsovai u. - Székely u. - Borszéki u. által határolt terület, Nagykárolyi u., Parajdi u., Tátra u., Szováta u., Zalatnay u., valamint a Zsombolyai út - Tasnádi u. közti terület, valamint a Váraljasor.

Kérik a fogyasztókat, tegyék hozzáférhetővé a vízmérőhelyeket. Ha ezt nem biztosítják, az előző időszak átlagfogyasztását tudják figyelembe venni.

A leolvasást napközben, munkaidő után és hétvégén is folyamatosan végzik. Azokat a fogyasztókat, akiket kétszeri megkeresésre sem érnek el arra kérik, hogy a levélszekrényben hagyott leolvasólapot töltsék ki, és postafordultával küldjék vissza, illetve honlapjukon keresztül is bejelenthetik mérőállásukat január 1-19. között.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >