Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Classmate PC-ket ajándékozott az Albacomp a csákberényi gyerekeknek
Classmate PC-ket ajándékozott az Albacomp a csákberényi gyerekeknek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 27.

ImageAz Albacomp Zrt. 25 éves fennállása alkalmából 20 db Classmate PC-t és 2 db tanári notebook-ot ajándékozott a csákberényi iskola és óvoda részére. A kifejezetten iskolai használatra kifejlesztett netbook-okra – amelyet már több száz iskolában használnak a tanórák során – az egyszervolt.hu tulajdonosa, Szlankó János segítségével többféle digitális tananyag is felkerült.

 

Minárovits János, az Albacomp vezérigazgatója a sajtó képviselőinek elmondta, hogy reméli, hogy ezekkel a tanulói netbook-okkal sikerül csökkenteni a városi és falusi oktatás technikai feltételei közti különbséget és az eszközöknek köszönhetően világszínvonalú oktatási platformot tudnak biztosítani a diákoknak.

Image
.

 

Image
.

A város polgármestere, dr. Vécsei László pedig kifejttte, hogy bízik abban, hogy a most kapott számítógépek tanórai használata meggyőzi a szülőket, falun is lehet olyan színvonalú oktatást kapni, mint városban és reméli, hogy ez hozzájárul ahhoz, hogy a szülők a jövőben a helyi iskolát részesítsék előnyben a móri és székesfehérvári iskolákkal szemben.

Image
.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >