Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A KAC nem viccelt Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. december 29.

ImageA Klagenfurt AC az utóbbi mérkőzéseken nem mutatott jó formát, így kettőzött erővel léptek jégre a Sapa Fehérvár AV19 ellen. A piros-fehérek elsöprő játékuknak köszönhetően nagy gólkülönbséggel győzték le a mieinket. - Öt vereséget szenvedett sorozatban a KAC, volt tehát honnan javulnia Viveiros mester legénységének. És ez sikerült is nekik, mint az az első perctől kezdve nyilvánvalóvá vált. Nem teketóriáztak, azonnal tűz alá vették Hetényi kapuját, és mindössze 134 másodperc elteltével meg is szerezték első találatukat: Pirmann szép egyéni alakítása után Hundertpfund volt eredményes (1-0).

 

A folytatás is hasonlóan alakult, két perc telt el, amikor Shantz emberelőnyben növelte a hazai előnyt (2-0). Újabb két perc múlva Schellander is betalált, így idejekorán eldőlni látszott a meccs (3-0). A játékrész derekán kissé magához tért a Sapa Fehérvár, a hazaiak pedig egy kicsit visszább vettek a lendületükből. Nem érdemtelenül szépített tehát a szünet előtt Vas Márton (3-1).

A második játékrész ismét a hazaiak akarata szerint alakult. Reichel (4-1), majd Kalt (5-1) is eredményes tudott lenni, miközben a kék-fehérek csak szórványos kontrákat tudtak felmutatni. Az utolsó húsz percre tehát kevés nyitott kérdés maradt. A záró menetben nem sok minden történt. A "Rekordmeister" tovább növelte a vezetését, az elkövető ismét Hundertpfund volt (6-1), az álláson Tokaji kozmetikázott némileg (6-2).

A hajrában aztán Spurgeon (7-2) és Craig is beköszönt a szünetben beállt Satosaarinak (8-2), ezzel kialakítva a végeredményt.

Klagenfurt AC - Sapa Fehérvár AV19 8-2 (3-1, 2-0, 3-1)

Klagenfurt, 4327 nézõ, vezette: Trilar, Hribar, Lesnjak.
KAC: Swette - Reichel, Furey, Herburger, Schuller, Schellander, Ratchuk, Ratz, Kalt, Schneider, Hager, Schumnig, Brown, Brandner, Schantz, Craig, Kirisits, M. Geier, Hundertpfund, Spurgeon, Pirmann. Vezetõedzõ: Emanuel Viveiros.
Sapa: Hetényi - Horváth, Tokaji, Sofron, Vas, Ladányi, Jobb, Ackeström, Palkovics, Johansson, Mihály, Orbán, Durco, Benk, Fekete, Kovács, Maklári, Hegyi, Nagy, Vaszjunyin, Satosaari (kapus). Vezetõedzõ: Kevin Primeau.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >