Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Forgalmi változások Székesfehérvár belvárosában Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2008. július 28.

Forgalmi változások Székesfehérvár belvárosában az augusztusi kulturális programok alatt - Tisztelettel tájékoztatjuk Önöket, hogy 2008. július 21-től augusztus 20-ig Székesfehérvár belvárosában a Musica Regia és Királyi napok rendezvénysorozatok miatt az alábbi forgalomkorlátozások kerülnek bevezetésre:

- Az Oskola utca forgalmi rendje nem változik.

- Az Arany János utca kétirányú forgalmú zsákutca lesz, a parkolás csak a Bazilika előtt megengedett. A kiadott parkolási bérleteket a Városgondnokság a Petőfi utcában és a Szent István téren elfogadja.

- A Jókai utca a Megyeház utcán keresztül is elhagyható, illetve a Megyeház utca csak a Jókai utcán át közelíthető meg. Július 21-augusztus 14 között 18-23 óráig a Jókai u. is lezárásra kerül a Goldzicher Ignác utcánál, így gépjárművel a jelzett időszakban a Megyeház utca nem közelíthető meg.

- Augusztus 14-én reggel 7 órától 19 óráig a Bazilika előtti parkoló lezárásra kerül.

- Augusztus 15-én reggel 7 órától a Szent István téri parkolók is lezárásra kerülnek, valamint 16-18 óráig a Petőfi utcában, Arany J. utcában és a Szent István téren a gépjárműforgalom sem lehetséges.

 - Augusztus 20-án 7-12 óráig lezárásra kerül az Arany J. utca és a Székesegyház előtti parkoló. Este 22-23. óráig a Piac téren, a Mátyás király körúton, a Sütő és Selyem utcában a forgalom leállításra kerül a tűzijáték miatt. A forgalomkorlátozás miatt az érintett autóbuszjáratok késni fognak.

A lakosság megértését, türelmét köszönjük, a rendezvényekre pedig mindenkit szeretettel várunk!

Székesfehérvár MJV Polgármesteri Hivatala

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >