Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Háza folyosójáról tessékelte ki a hívatlan látogatókat... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 31.

ImageTalpraesett idős hölgy kért intézkedést Martonvásár területéről tegnap délelőtt, miután két idegen férfit tessékelt ki kellő határozottsággal lakása folyosójáról. A két férfi ismeretlen módszerrel ment be a hölgy lakásába. Nem sejthették, hogy a zárt ajtó mögött nem üres a lakás…

 

Szerencsére nem ijedt meg, hanem nagyon határozottan távozásra szólította fel a lakásába behatoló két idegent az a majd 88 éves hölgy, aki a hívatlan látogatókkal történt találkozást követően haladéktalanul értesítette a rendőrséget.

R. Szabó Ágnes szóvivőről megtudtuk, hogy a rendőrök gyors reagálásának köszönhetően alig néhány méterre az idős hölgy házától, elfogták a két ercsi férfit. A gyanú szerint a két idegen ismeretlen módszerrel nyitotta ki a hölgy lakásának zárt ajtaját. Valószínű vagy nem sejtették, hogy tartózkodik a lakásban valaki, vagy arra számítottak, hogy mozgásukat nem fogják észlelni a bent élők. De tévedtek.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság nyomozói lopás kísérlet miatt őrizetbe vették a két férfit, akik közül az egyik fiatalkorú. Ám fiatalkora ellenére ő is és felnőtt korú társa is büntetett előéletű. Lopás miatt voltak már elmarasztalva korábban. A nyomozók most vizsgálják azt is, hogy a két őrizetbe vett férfinek van-e köze a környéken hasonló módszerrel elkövetett bűncselekményekhez.

 
< Előző   Következő >