Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Az FKC és az Újbuda közös téli jótékonysági akciója
Az FKC és az Újbuda közös téli jótékonysági akciója Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. január 03.

ImageA keddi Alcoa FKC RightPhone – Újbuda TC Magyar Kupa nyolcaddöntőhöz téli ruha- és vitamingyüjtő akciót szervez a két klub a Vigyázó Kéz Gyermekvédelmi Egyesület javára. Kérjük a kedves szurkolókat, hogy adományaikkal – melyeket ezúttal is a Köfém Sportcsarnok bejáratánál adhatnak le – támogassák a Székesfehérváron és környékén család nélkül maradt gyerekek megsegítését szolgáló kezdeményezést!

 

„Télen elsősorban a meleg ruha és a cipők biztosítása jelent gondot, ezen belül is a 10-18 éves gyerekek és fiatalok számára tudják nehezen megoldani a téli ruházkodást. Emellett ilyenkor a vitaminok és gyümölcsök adományozásával is nagy segítséget tudnak nyújtani a számunkra.“ – árulta el Janó Andorné Ildikó, a Vigyázó Kéz Gyermekvédelmi Egyesület vezetője arra kérdésünkre, hogy mire van leginkább szüksége annak a több mint félezer család nélkül maradt gyermeknek, akiket támogatnak.

A Magyar Kupa mérkőzés kedden 18:00-kor kezdődik a Köfém Sportcsarnokban. A meccsre jegyet váltó, illetve adományt hozó szurkolók ajándékban részesülnek.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >