Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A Videoton MagyarBrands díjazásban részesült Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. január 04.

ImageA MagyarBrands konferencián nyilvánosságra hozták a 2010-es díjazottak listáját, melyen az 50 elismert üzleti márka közül a Videoton a 10. helyen végzett. A kritériumrendszerben meghatározottak közül a Videoton a „tulajdon” és a „management” szempontból kapta a legmagasabb pontszámot, hiszen a cég ma is a legnagyobb magyar magántulajdonban lévő ipari vállalatcsoport. Mivel a mai Videotonnak nincs saját terméke, hanem egy professzionális, az ipari tevékenység számos területén sokoldalú szolgáltatást kínáló magyar nagyvállalat, a „Videoton brand” a hazai gazdaság gyártó és szolgáltató vállalatai között érte el ezt a kitüntető helyezést.

 

„A Videoton büszke arra, hogy már a program első évében magáénak tudhatja a megtisztelő MagyarBrands címet.” – nyilatkozta a Fehérvári Híreknek Somorjai Barbara, a cég PR és Marketing főmunkatársa, aki elmondta, hogy a Superbrandsből kinőtt MagyarBrands kezdeményezésnek köszönhetően jelent meg ez az új minősítés, amelyre a magukat hazainak érző márkák pályázhattak a magyar fogyasztói (B2C) és üzleti (B2B) brandek piacán.

Image
.

A zsűri tagjai a publikus adatok alapján, illetve legjobb tudásuk szerint pontoztak. A MagyarBrands program a márkákat hét kritérium alapján értékelte. Ebből négy – a tradíció, a tulajdonosi összetétel, a menedzsment és a foglalkoztatás – számszerűsíthető, nyilvánosan elérhető adat volt.

A három további kritériumot – a márka jó hírnevét s a vevők identitástudatát a márka irányában, a brand ismertségét – szakmai zsűri pontozta. A MagyarBrands olyan hazai márkákat díjaz, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselői lehetnek itthon és határainkon kívül is.

100 fogyasztói és 50 üzleti márka viselheti majd egy éven át az új logót.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >