Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Égi Tamás alpolgármestert választották elnöknek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. január 10.

ImageA Megyeháza dísztermében tartotta meg ülését a Közép-Duna Vidéke Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás. A 176 települési tagot számláló szervezet tanácstagjai elfogadták a 2011. évi költségvetést, és megindították azt a közbeszerzést, amely alapján újabb tíz településen valósulhat meg a felhagyott hulladéklerakók rekultivációja. Az ülés során Égi Tamást, Székesfehérvár Megyei Jogú Város alpolgármesterét választották meg elnöknek, helyettese pedig Tóth László, Dunaújváros Megyei Jogú Város alpolgármestere lett.

 

A Közép-Duna Vidéke Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás 176 önkormányzatot összefogó, mintegy hétszázezer főt érintő hulladékgazdálkodási tevékenység 30 évre történő megoldásán munkálkodik.

Image
.
 

A hulladékgazdálkodási rendszer két fő elemből áll: egyrészt magában foglalja a műszaki védelemmel nem rendelkező környezetvédelmi vagy humán-egészségügyi szempontból kockázatot jelentő hulladéklerakók rekultivációját, másrészt az új hulladékgazdálkodási jogszabályi követelményeknek eleget tevő egységes új hulladékgazdálkodási rendszer megvalósítását.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >