Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Dr. Balogh Ibolyát nevezték ki a Fejér Megyei Kormányhivatal főigazgatójává
Dr. Balogh Ibolyát nevezték ki a Fejér Megyei Kormányhivatal főigazgatójává Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. január 12.

ImageDr. Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter kinevezte a fővárosi és megyei kormányhivatalok főigazgatóinak első körét. A kormányhivatalok szakmai vezetői a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumban letették ünnepélyes esküjüket, és átvették kinevezési okmányaikat.

 

Csathó Barna, a Fejér Megyei Kormányhivatal kommunikációs vezetője a Fehérvári Híreknek elmondta, hogy az eseményen a közigazgatási és igazságügyi miniszter – dr. Dorkota Lajos kormánymegbízott javaslatára – a Fejér Megyei Kormányhivatal főigazgatójává nevezte ki dr. Balogh Ibolyát.

Az eseményen jelen volt dr. Szabó Erika területi közigazgatásért és választásokért felelős államtitkár, valamint a területi kormányhivatalok vezetői, a kormánymegbízottak.

A főigazgatókat a kormánymegbízottak javaslatára a közigazgatási és igazságügyi miniszter nevezi ki, határozatlan időre. A kormányhivatalok vezetése többszintű: az intézmények politikai vezetéséért felelős kormánymegbízottakat decemberben nevezte ki a miniszterelnök.

Dr. Dorkota Lajos kormánymegbízott (Fejér Megyei Kormányhivatal) dr. Paróczai Csabát a Fejér Megyei Kormányhivatal igazgatójává nevezte ki  - dr. Balogh Ibolya főigazgató javaslatára.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >